Årsredovisning i Tullinge

Årsredovisning

Att driva ett företag innebär att sköta en ett företags ekonomi. Vare sig du driver en enskild firma, ett aktiebolag eller ett handelsbolag finns det ett krav på dig som ansvarar över företaget att ekonomin och bokföringen sköts på rätt sätt. Om saker och ting inte blir rätt kan det kosta företaget sin licens, vilket i värsta fall kan leda till att du inte längre får driva ditt företag.

Företagsekonomi är viktigt

Det finns många olika dokument som ska skickas in till skatteverket, bokföringen ska skötas korrekt och du ska dessutom lämna in en årsredovisning – även kallad bokslut – för varje år som går. Om du sköter din bokföring rätt, och inte gör några misstag, kommer bokslutet att vara enkelt att göra. Det är dock svårare för dig som driver ett större företag, med högre  vinster och högre utgifter. Du behöver ständigt hålla koll på vad som kommer in och vad som går ut ur ditt företag för att inte missa några viktiga moment. Detta är svårt att sköta om på egen hand, oavsett storlek på företaget. Det är just därför som majoriteten av alla egenföretagare vänder sig till en redovisningsbyrå för att få hjälp med sin bokföring och sin årsredovisning.

Att anlita en redovisningsbyrå kommer med otroligt många fördelar för dig som företagare. Du slipper tänka på din ekonomi i samma utsträckning, och kan känna dig trygg med att din byrå tar hand om bokföringen åt dig medan du gör det som du är bäst på – driva ditt företag.

Rocht redovisning erbjuder årsredovisning i Tullinge

Vi på Rocht Redovisning är en redovisningsbyrå som jobbar mot företag i Botkyrka och Huddinge. Vi erbjuder tjänster inom bokföring, men kan även hjälpa dig att starta ett företag, skapa en hemsida och designa den. Vi brinner för att erbjuda en god, personlig service till alla våra kunder och vi brinner för genuina relationer. Det är viktigt för oss att ha goda kunskaper om dig och ditt företag för att kunna optimera våra tjänster efter dina behov. Vi har olika typer av tjänster inom årsredovisning för olika företagskunder, och erbjuder bland annat ett förenklat bokslut för enskild firma och årsredovisning med bokslut för kunder med aktiebolag.

När vi jobbar med årsredovisningar för våra kunder föreslår vi alltid att de även anlitar oss för löpande bokföring, då det optimerar vårt arbetsflöde och ger oss en bättre insikt i företagets ekonomi. Det är såklart frivilligt för dig som kund, och du är lika välkommen att enbart anlita oss för att göra din årsredovisning.

Effektiv bokföring med smarta lösningar

Vi jobbar i effektiva bokföringsprogram, såsom Björn Lundén Administration (BLA) och Visma, för att skapa ett så effektivt arbetssätt som möjligt som tillåter oss att snabbt och smidigt kunna hantera din bokföring och dina bokslut. Om du dessutom skulle behöva löpande hjälp av en revisor, samarbetar vi med revisionsbyråerna Thorell Revisions AB i Tullinge och Garpenquist Revisions AB i Södertälje.

Vi tar alltid fram en individuell plan för alla våra kunder, och optimerar givetvis våra tjänster för varje enskild kund och deras unika behov. Att kunna erbjuda en god service, ha personliga relationer och en bra kontakt med våra kunder är vad som driver oss framåt. Om du är intresserad av att veta mer om hur vi jobbar, och hur vi kan hjälpa just dig, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi återkommer så snart vi kan med all information du behöver.

Varmt välkommen till Rocht Redovisning!

Behöver ditt företag en årsredovisning?