Löpande bokföring i Tullinge

Löpande bokföring

Att ha en god kontroll över företagets ekonomi är väsentligt för att all bokföring ska stämma, varje dag, året om. Att bokföra på egen hand kan vara en god idé om du bedriver ett mindre företag, men så fort inkomsterna börjar öka – kommer behovet för en skicklig bokföringsbyrå att komma smygande. Det blir dessutom allt svårare att på egen hand hålla koll på datum för bokslut, inkomstdeklarationer och alla andra viktiga dokument som du behöver hålla koll på.

Att anlita en byrå för löpande bokföring kommer med många fördelar. Dels behöver du inte hålla koll på dina egna bankhändelser i samma utsträckning, dels får du mer tid över att göra det som du faktiskt är bra på – att driva ditt företag.

Vi hjälper dig med löpande bokföring

Här på Rocht Redovisning kan du som driver ett företag alltid få hjälp med löpande bokföring som underlättar din vardag. Vi värderar en god personlig relation med våra kunder och vi gör alltid allt i vår väg för att lära känna våra kunder och deras verksamheter så bra som möjligt, för att kunna anpassa varje tjänst efter varje kunds enskilda behov.

Vi vet att en god bokföring är A och O för att ditt företag ska gå så bra som möjligt och flyta på i vanlig ordning. Det hjälper dig dessutom att ta de bästa besluten för din verksamhet när affärshändelser uppstår. Därför ser vi alltid till att erbjuda snabba bokföringstjänster där alla händelser bokförs inom några dagars tid. Vi optimerar alltid våra tjänster för varje kunds verksamhet och behov – och vi ger dig såklart alltid den bästa servicen.

Bokföringstjänster i Tullinge

Vi på Rocht Redovisning vänder oss mot dig som driver företag i Stockholmsområdet och behöver hjälp med löpande bokföring, eller andra bokföringstjänster, i Botkyrka och Huddinge. Om du är bosatt i någon annan del av Stockholm är du såklart välkommen att höra av dig till oss så kan vi se över om vi kan hitta en lösning för dig.

Kontakta oss för att boka in ett möte

Om du driver ett företag och är intresserad av att få hjälp med löpande bokföring är du alltid välkommen att kontakta oss på Rocht Redovisning. Vi bokar in ett möte där du berättar mer om din verksamhet, hur din ekonomi ser ut och hur du helst vill att din bokföring sker. Vi jobbar med effektiva bokföringssystem såsom Björn Lundén Administration (BLA) och Visma, som gör att du får full kontroll över ditt företags ekonomi, utan att du själv behöver hantera bokföringen på egen hand.

Vi som jobbar på Rocht Redovisning är ett team av skickliga redovisningsekonomer, men vi har även kunskap inom andra typer av tjänster – bland annat bolagsbildning och webbdesign. Vi kan hjälpa dig från start med att bilda ditt företag, skapa en funktionell hemsida samt sköta ditt företags ekonomi i Botkyrka och Huddinge. Kontakta oss redan idag om du är intresserad av att boka in ett möte, så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad vi kan göra för att hjälpa just dig med ditt företag.

Varmt välkommen till Rocht Redovisning!

Behöver ditt företag löpande bokföring?