Bolagsbildning i Tullinge

Bolagsbildning

Drömmer du om att starta ett eget företag?

Det är verkligen otroligt att driva eget. Du får vara din egen chef, sköta om ditt eget företag och jobba med det som du tycker om att jobba med. Det är en enorm frihet, men det kommer såklart även med otroligt mycket ansvar. För att överhuvudtaget kunna starta ett företag behöver du veta vilken typ av företag du vill driva, vilken skattsedel som är rätt för dig, om du behöver lägga in något eget kapital och du behöver dessutom registrerar ditt bolag med rätt uppgifter.

Start bolag med hjälp av oss på Rocht Redovisning

Vi på Rocht Redovisning är inte bara en redovisningsbyrå. Vi hjälper även våra nya företagskunder att starta, registrera och komma igång med deras bolag! Vi finns här hela vägen, från idé till lansering och vi hjälper dig med alla steg under processens gång.


Att anlita en byrå inför uppstarten av ditt nya företag kommer med många fördelar. Du behöver inte göra något på egen hand, du behöver inte gissa dig till rätt uppgifter och du kan vara säker på att allt blir rätt från början. Det är en enorm frihet, och speciellt för dig som inte har någon tidigare erfarenhet av att starta eller driva företag. När vi hjälper våra nya företagskunder att starta ett företag tar vi hand om allt från registrering till Bolagsverket och Skatteverket, inskickande av Stiftelseurkund samt upprättande av F-skattsedel.

Mer än bara en redovisningsbyrå

Utöver att vi på Rocht Redovisning hjälper dig att starta ditt företag, kan vi även hjälpa dig att lansera en hemsida med snygg design som har alla funktioner som du behöver. Vi ser till att alla dina uppgifter stämmer, att du har koll på viktiga datum och att du vet hur du går tillväga med bokföringen. Om du dessutom behöver ekonomisk hjälp med ditt företag erbjuder vi både löpande bokföring, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer för våra kunder.

Här på Rocht Redovisning får vi hjälp med allt du behöver för ditt företag. Vi erbjuder skräddarsydda heltäckande tjänster, som är optimerade för ditt företag och dina behov. Vi lär känna dig och ditt företag och skapar en bild av vilka tjänster som gynnar dig, och ger dig sedan den servicen som du behöver för att lyckas.

Boka ett möte med oss

Om du är intresserad att att bilda ett eget bolag är du alltid välkommen att kontakta oss på Rocht Redovisning. Vi bokar in ett möte där vi går igenom din affärsidé och dina visioner. Vi hjälper dig att förstå vad som krävs för att starta ett företag, och hjälper dig sedan även med hela registreringsprocessen.

Du kan dessutom få hjälp med att synas digitalt, med hjälp av en snygg och funktionell hemsida som innehåller alla de rätta funktionerna, och som ser riktigt bra ut såklart. Om du vill veta mer om oss, hur vi jobbar och vad vi kan göra för just dig är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi återkommer så snart vi kan med en mötesinbjudan där vi går igenom allt som du behöver veta.

Varmt välkommen till oss på Rocht Redovisning!

Behöver du hjälp med bolagsbildning?